Si a l’hora de fer login hem oblidat la paraula de pas disposem d’una opció que ens permet accedir a la pantalla on podrem sol·licitar un reinici de la paraula de pas.
Moodle coneix el nostre compte de correu i ens permetrà triar entre introduir el nostre nom d’usuari Moodle (si el recordem) o bé introduir el nostre correu electrònic. En qualsevol dels dos casos, rebrem un correu amb instruccions sobre com accedir a la pantalla des d’on podrem canviar la paraula de pas per una de nova i tornar a entrar a Moodle.
Categoria: esdeveniment comú a un conjunt de cursos Moodle, per exemple esdeveniments comuns al mateix curs acadèmic, com ara APGI 1
Curs: esdeveniment propi del curs Moodle, per exemple propi d’una UF
Grup: esdeveniment que afecta només a un grup d’alumnes concret
Usuari: esdeveniments privats del propi usuari/a de Moodle
Els esdeveniments es poden crear de forma automàtica quan creem alguna activitat que tingui data, per exemple una Tasca, un Xat, un Fòrum, etc… O bé es poden crear manualment clicant sobre el nom del mes del calendari i usant el botó per crear un nou esdeveniment. Aleshores cal posar-li un nom, definir la data i hora, i la tipologia d’esdeveniment. Si disposem de l’app Moodle al mòbil podrem consultar aquest calendari més fàcilment.
Un esdeveniment de curs serà visible per a tothom qui estigui inscrit al curs de Moodle. Recordeu que el curs de Moodle no equival un curs acadèmic sinó a una UF, mòdul o taller, en funció dels estudis. Si volem que l’esdeveniment sigui comú a tot el grup classe i sigui visible independentment de la UF, mòdul o taller que cursi l’estudiant, aleshores l’hem de comunicar al tutor/a de grup, que ho publicarà a través del seu curs de Moodle de tutoria on estaran inscrits tot els/les estudiants del grup classe.